2009. június 24., szerda

Meggyleves


Ha kissé kihűlt a leves, mézzel édesítettem. Aztaaa...milyen finom! :D
A mézet soha nem szabad forró italba, ételbe keverni, mert elveszíti a tápértértékét (a kalória az megmarad:).
Bármilyen gyümölcslevesbe teszek banánt (miután kész a leves, utána karikázom a levesbe, különben nagyon megpuhul). Kihűlve ad egy nagyon finom ízt a gyümölcs levének.

9 megjegyzés:

Mónika írta...

ez nagyon finom :)))

Budai Evódia írta...

megkóstoltad? vagy eddig is így etted?:)

Mónika írta...

banánnal nem próbáltam, de ki fogom, én pudinggal, mézeskalácsfűszerrel tejszín v tejjel mikor mi van itthon, de legközelebb banánt is teszek bele

marty írta...

a gyümölcslevest nyáron általában nem főzöm, csak átturmixolom a gyümölcsöt, mézzel, vaníliával, idénygyümölccsel gazdagítom és mehet is az asztalra. Általában Csipkerózsika levesnek nevezik a lányok, mert erős rózsaszínű. Nagyon jól néz ki a levesed a banánokkal és egyszer talán én is ráveszem magam, hogy tegyek el meggyet télire, bár míg anya él, azt hiszem nem lesz rá szükség.:)Hála!Szép napot nektek.:)

Kriszta írta...

KÖSZI A TIPPET!

Budai Evódia írta...

na igen! Piroska mama csak egy van, marty!:)

zsuzsa írta...

nahát...mézzel? soha nem jutott volna eszembe...:)
köszi!:)

Budai Evódia írta...

csak próbálom én is viszonozni, zsuzsa:) igaz, csak ötletekkel egyelőre:)

Lea írta...

most utoljara en is bananos pudinggal habartam ki a meggylevest, es nem is lett olyan rossz!:)) de ezt a mezes mazos dolgot is ki fogom probalni...;)