2009. július 13., hétfő

egyszerű


pác csirkeszárnyhoz:
1 kanál majonéz, 1 fél kanál mustár, 1 kanál ketchup, fűszerek (fokhagyma, bors, zöldfűszerek, csípőspaprika, curry, ki hogyan szereti). Beleforgatom a csirkeszárnyat, hagyom egy éjjel állni a hűtőben, majd a sütőben 1 órát lefedve sütöm, aztán megpirítom ropogósra. KEDVENCCCCCCC:)

4 megjegyzés:

iri írta...

hmm,de jol nez ki!

Zsuzsa írta...

ilyesmit szerettem volna készíteni vasárnapra, de a fiúk lebeszéltek...
szeretném hamarosan kipróbálni:)
Köszi!

sedith írta...

Ki fogom próbálni! A csirkeszárny nagy kedvenc nálunk is!:)

Mike Adina írta...

Mára akartam, de ha már egy éjjeli pihenésre van szüksége, akkor holnapra lesz meg.