2009. november 21., szombat

Ha november, akkor alma



így is a gyerekeknek, és maradt a tinitanítóknak is belőle:). Karamellát készítettem, pici vízzel cukrot olvasztottam, mikor karamell állaga lett, beleforgattam az almát és cukorkával, ill. kókusszal díszítettem. Olajos tálcára tettem, míg megdermedt. Igazán mutatós, pár óra elteltével lett, mire keményre szilárdult, de arra már csak pár alma maradt:) Csokiba is mártottam néhány kisebbet, de azt már nem tudtam lefényképezni:D Legközelebb. Mert ilyent még készítek a télen, ha gyerekeknek (és magamnak:P) akarok kedvezni.

és alma így is. Természetesen, kipróbáltam megint ezt, és kinyíltak a mi rózsáink is:) Hogy a következő szebb lesz-e, nem tudom:) Attól függ, ki csavarja föl, itt nálunk felé...:P

6 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Milyen ötletes vagy!:)A rózsáitok is nagyon szépek:)

iri írta...

Szerintem szepek eszek is.Mostmar nalunk is sorra kell keruljon.

billyrotten írta...

Szia!
Hol lehet ilyen pálcákat szerezni(nekem egyből az orvosi rendelő ugrott be:))?
Köszönöm
Dorka

Budai Evódia írta...

Hobbiboltban. DE megnézhetem az egészségügyi holmik között is ezután:) Lehet, ott még olcsóbb:P

Borzási A. Kriszta írta...

az a csokibamártós dolog nagyon jól hangzik:D

Jade írta...

Gyonyoruek!