2010. március 9., kedd

Narancsos tiramisu



Ez is csak úgy készült, házi tartalékokból. Nem volt piskóta ezért felhasználtam egy megmaradt zacskó piskótatallér félét ( amolyan hazai kiadásban:)- ez jóval nehezebb állagú, de kávéval meglocsolva, jobb, mit a babapiskóta, én mondom. Rádaraboltam 5 narancsot, amit meglocsoltam kicsi rumeszenciával, és a tetejére jött a házi tejszínhab (igazi tehéntejből az igazi!). NO meg volt ez a gyöngycukorka is nekem, sosem tudtam mire szórjam, mert nem is tudom, olyan túl giccsesnek tűnt- ezt a fiam mondta. Most jól állt a tiramisunak.
Néha egy elegáns kiegészítő feldobja a már sokszor használt szerkót, ezt már tudom én is:)

4 megjegyzés:

Gál Edith írta...

Ez is nagyon guszta!!

OLGA írta...

NAGYON SZERETEM,NAGYON UGYES VAGY!!!

gitmargit írta...

Nahát! kávéshoz narancs? ez érdekes! saját ötlet? én nem mertem volna kipróbálni... Mindenesetre guszta!:)

Budai Evódia írta...

tökéletes páros ilyenképpen:)
ennél már csak az finomabb, ha kipróbálja az ember:):)