2010. október 16., szombat

így már zsemle!:)

nagyon köszönöm a segítséget

8 megjegyzés:

iri írta...

Most mar vilagos mi nem tetszett!

Abigél írta...

Végül mi volt a baj az előzővel?Hátha mi is okulunk belőle?
Amúgy tényleg nagyon szép lett!

Budai Evódia írta...

hát,amit írtak.a recept maradt, csak letakartam konyharuhával, míg kelt (így nem száradt ki a teteje, s nem lett kemény sütés után), illetve sütés előtt megkentem tojásos vízzel, ahogy mondták. úgy örültem, örültek a sikernek, hogy már megint kell süssem...:D

Ottis írta...

Hát az előző is jó volt szeintem, és biztos finom is.Ez utóbi jobban csillog viszont, ez tény!Nagyon szépek!

Budai Evódia írta...

az az igazság, hogy másodjára jobban megkelt a tészta a ruha alatt...
de nem tagadom, hogy a mai világban rám is hatással van a külcsín:)

Anna írta...

Jaj de ennivaló! Gluténmentes verzióban pls... :( Még mindig kínlódok, az igazi recept várat magára.

Jade írta...

Jaj, de szepek, nem csoda, hogy kernek meg belole!

Zsuzsa írta...

Nagyon szépek! én a lekváros kifliket szoktam cukros vízzel megkenni, miután kiveszem a sütőből. zsömlét még nem sütöttem, de ki fogom próbálni. :)