2010. december 26., vasárnap

Áldott karácsonyt és boldog új évet mindenkinek!

2 illetve 3 családi tradíciónk van, ami a karácsonyi édességet illeti: mákos bejgli, mézeskalács a gyerekekkel készítve (most már szinte csak ők) és karamelles alma... a többi mindig véletlenszerű vagy a szükség ill. vendég "diktálja":). 




7 megjegyzés:

Ottis írta...

Hűha, ezeknek az almáknak a receptjét beírod?Nagyon guszták!

Budai Evódia írta...

Ottis, köszönöm szépen... egyszerűen csak felolvasztjuk a cukrot pici(!) vízzel, s majd beleforgatom az almát. amit jobban szeretek az az igazi karamelles (nem csak cukros)de most nem volt itthon sűrített tej... és már nem volt annyira fontos, hogy járjak utána.

GasztroRéka írta...

Mint a karácsonyi vásárokban, vagy A Farm ahol élünk és hasonló filmekben...:) Nagyon nagyon tetszik ez a az alma.
A sűrített tejes változat, hogy készül?
Szerintem ezt kevesen készítik!
Végre valamire a jégkrémes pálcikát is fel lehet használni!
Felcsigázott ez a finomság.:)

Tündi Daika írta...

like it:)

GasztroRéka írta...

Kedves Mutter!
Boldog, Istentől gazdagon áldott Új esztendőt, sok örömet, egészséget, erőt kívánok!

Abi írta...

latom te is szereted az oettker diszitest:) vagy nem az? en is gondoltam ilyenre, de lehet csak jovore ill iden lesz belole valami. nagyon szep:)

Budai Evódia írta...

aha:) az idén jó, hogy rátaláltam. eddig tojásfehérjével csináltuk.