2012. február 17., péntek

Csokis csiga

Ugyanígy készült most is, annyi különbséggel, hogy a margarin helyett és kakaó mellé a töltelékhez a megmaradt csokimikulásdarabkákat ráreszeltem (ezek a figurák nem olyan igazi csokisak, inkább elég zsírosak voltak, ezért nem fogytak el. De így sütiben olyan finom, hogy kérik, máskor is csak így készítsem. Mondtam, ahhoz kell várni húsvétig:P


3 megjegyzés:

Borzási Márta írta...

Ügyes! Nagyon!

Én nem várnék húsvétig :) egy régi recepteddel amit még a yahoo-n olvastam nálad, s ki is próbáltam akkor, sikere is volt nagy, de a recept mára már nincs, sajna. Ez egy sós, magvas csiga recept volt, amit lehetett édesen is készíteni. A lényege számomra az volt, hogy nem kellett keleszteni, hamar összegyúrni a hozzávalókat s máris lehetett nyújtani és sütni. Állítólag a mindmegettén is fenn van, na de nem nekem, mert nem találom mostanában sehol. Ha előkerül s nem nagy munka, szeretném majd megkapni. Köszi előre is.

mutter írta...

Köszi, Márta!
hát húsvétban lesz csokinyuszi:)
Biztosan ez volt az a recept, mert ezt szoktam édesen is készíteni:
http://www.sutigyar.hu/recept/sos_csigak

Borzási Márta írta...

Ez az! Köszi Evódia! Már régóta szerettem volna szert tenni erre a receptre.