2012. február 20., hétfő

Kenőkék a fagyasztóból

Lássuk csak mi van a fagyasztóban? Egy kis brokkoli, egy kis vinetta (padlizsán), és egy kis sampinyon gomba. Legyenek kenőkék! :)
A brokkolit előfőztem mielőtt lefagyasztottam, így most csak  kiolvadt, összeturmixoltam, majd eszembe jutott az iskolai sajtkrém. 

 Még adtam hozzá egy kis fehérborsot, sót, bazsalikomot, oregánót és majoránnát. Jól kikavartam s kész is lett. Finoooom:)
A gombát megpároltam házi ételízesítővel, turmixoltam, kis préselt fokhagymával s egy kanál majonézzel kikevertem. A vinettához pedig csak só, bors és majonéz társult, a szokás szerint. Már csak egy nagy friss kenyér kell hozzá:)

2 megjegyzés:

Borzási Márta írta...

Hát ez nagyon ötletes!

elisa írta...

Ez követhető.