2013. augusztus 13., kedd

Almás pitének

az almatölteléket le lehet fagyasztani.... Még nem próbáltam eddig. Most tanultam Szatmáron.
Mivel több hulló almát kaptam, nem tudtuk elfogyasztani frissen, így több töltelék készült a pitéhez, mint amire egy adaghoz szükséges. A kész töltelék felét lefagyasztom hidegebb napokra:)...hisz egy szem gyümölcs se mehet kárba. Nem ám!
Az almát megmostam, lereszeltem, kicsit megpároltam, cukorral és fahéjjal ízesítettem, s zacskóztam a mélyhűtőbe. Így ni:))

4 megjegyzés:

Mike Adina írta...

Úgy elmennék hozzád egy almás pite apropóján :)

Laura írta...

Jó ötlet, Evódia! Én is most kaptam egy jó adag hamar romló almát. Köszi a tippet!

Bóbita írta...

Nagyon gusztusos!
Biztosan finom is!

Zsuzsa írta...

En is nagyon koszonom a jo otletet, pont most kaptam egy szatyor almat:)