2013. december 5., csütörtök

Rakott krumpli helyett sajtos krumpli

sokszor készítettem már ezt a gyors és finom változatot. A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, kockázom, házi ételízesítővel, majoránnával, borssal összeforgatom. Ha van kolbász, virsli stb. azt egy kis forró olajon megfuttatom és a krumplihoz keverem. Besamelmártást készítek, sajtot reszelek bele és nyakon öntöm a krumplit, majd sajtot reszelek a tetejére. Be a sütőbe, pár perc s kész is van!

1 megjegyzés:

Bóbita írta...

Ez igen! Már megint egy megoldás a finom, gyors, egyszerű ételre! Vitamindús saláta javaslatom hozzá: Reszelt nyers cékla. Bele só, cukor(méz), őrölt kömény, oliva olaj, fokhagyma, bors. A sárgarépás köret nagyon finom! Állandósítva lett nálam. Ezt is köszönjük!