tag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post8582225242592733565..comments2023-07-04T13:36:50.279+03:00Comments on mutter konyhája: RösztiBudai Evódiahttp://www.blogger.com/profile/17071011650972603827noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-58511372684860623622012-12-31T07:32:04.814+02:002012-12-31T07:32:04.814+02:00
Neked és családodnak Nagyon Boldog Új Évet Kíváno...<br />Neked és családodnak Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!Jutkahttps://www.blogger.com/profile/12053752988587465544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-72974471195584294492012-11-24T20:08:24.048+02:002012-11-24T20:08:24.048+02:00Mi is nagyon szeressük,így egyszerűen,Boriska Mi is nagyon szeressük,így egyszerűen,Boriska Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-88636045358651634942012-11-15T22:11:45.309+02:002012-11-15T22:11:45.309+02:00A tepsi otletert megerte ez az egesz... gyorsabban...A tepsi otletert megerte ez az egesz... gyorsabban elkeszul:-) es nalunk a ropogos az igazi. Koszi:-)Budai Evódiahttps://www.blogger.com/profile/17071011650972603827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-51023033737643549992012-11-15T22:02:59.575+02:002012-11-15T22:02:59.575+02:00Eltűnt a kommentem, ha duplán lesz meg akkor bocsá...Eltűnt a kommentem, ha duplán lesz meg akkor bocsánat.<br />Nálunk Zalában ez krumpliprósza néven fut. Ahány ház annyi elkészítési mód. Mi teszünk bele lisztet és egy kis kefírt is (aludttej lenne az igazi). Anyu nem mindig süti ki serpenyőben, van amikor tepsibe simítja, így nem olyan zsíros/olajos. Ennek a változatnak igen finom ropogós széle van. :-)<br />Bartushhttps://www.blogger.com/profile/07780216683344803035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-1005252344730197192012-11-15T22:01:05.750+02:002012-11-15T22:01:05.750+02:00Mifelénk Zalában ez krumpliprósza néven fut. Ahány...Mifelénk Zalában ez krumpliprósza néven fut. Ahány ház annyi elkészítési mód. Én teszek bele lisztet, csak hogy összefogja és egy kis kefírt is (mert aludttej nincs). Anyu nem mindig sütötte ki serpenyőben, volt hogy tepsibe simította. Úgy talán kicsit szárazabb, de a széle nagyon finoman ropog. Bartushhttps://www.blogger.com/profile/07780216683344803035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-42234959227141867442012-11-15T12:58:55.282+02:002012-11-15T12:58:55.282+02:00a fiam erre azt mondaná, nem vagyunk zsidók (ugyan...a fiam erre azt mondaná, nem vagyunk zsidók (ugyanis nem igazán szereti a sárgarépát:( Szóval, maradunk ennél, vagy a svájci rösztinél (olyant ettem először). <br />a paradicsomszósz (vagy más szósz is, ha meggondolom) jó ötlet! köszi, iriBudai Evódiahttps://www.blogger.com/profile/17071011650972603827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-57978417840589306722012-11-15T12:00:43.563+02:002012-11-15T12:00:43.563+02:00Zsidó eredetű étel. Chanukkára készítik, sárgarépá...Zsidó eredetű étel. Chanukkára készítik, sárgarépát is reszelnek bele.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-81529487633820689882012-11-15T09:42:16.128+02:002012-11-15T09:42:16.128+02:00Mi paradicsomszosszal szoktuk!Mi paradicsomszosszal szoktuk!irihttps://www.blogger.com/profile/12701807506148954877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-51226268405562908622012-11-15T09:08:51.373+02:002012-11-15T09:08:51.373+02:00Nem szeretjuk ugy. Az nekunk mar tocsni. A sajat k...Nem szeretjuk ugy. Az nekunk mar tocsni. A sajat kemenyito osszefogja..:es igy finomabbBudai Evódiahttps://www.blogger.com/profile/17071011650972603827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2122817077784419654.post-68870312775459832402012-11-15T08:49:58.110+02:002012-11-15T08:49:58.110+02:00Szóval liszt nuku...Szóval liszt nuku...Kósa Mártahttps://www.blogger.com/profile/04762624829246392240noreply@blogger.com