csak rumeszenciával meg kicsi fahéjjal, de annyira finomra sikerült, hogy legközelebb a szilvadzsemet csak így készítem:D. ja! a sárgadinnye csak muszájból ment bele, mert már csak tettem-vettem a hűtőben. kicsit szaporított a szilván, hogy legyen pontos kiló, de ízében nem határozott. szoktam ilyeneket csinálni (van amikor naranccsal pótolom ki, vagy egy-két almával a dzsemnek készülő gyümölcsöt, vagy éppen párosítom fele-fele arányban, de akkor az íz miatt:)
köszi, Nagy Meli!
4 megjegyzés:
citromsót nem tettél bele?:)
Nagyon sok finomságot készítesz, a szilvadzsemet esetleg pontosabban is leírnád légyszi, mennyi szilva mennyi cukor meddig főzöd?illetve még egy kérdés, olvastam már, hogy fejjel lefele fordítva is lehet tartósítani te meddig tartod így? 20 perc vagy 24 óra?bocs a sok kérdésért:)))D Mónika
hm...biztos finom en ebbol kernek egz kicsit ha lehet
az a piros szalvetaval fedett uveg mar ures, nagyon finom volt....koszi. alapanyag meg van, megvar mig haza josztok...nagymeli
Megjegyzés küldése