Hiába, no! Jobban ízlik az itthonról csomagolt uzsonna, ezért gyűl nálunk az iskolai kifli (minden nap 3-5:). Aztán majd így fogy el a leghamarabb, sajtos-fokhagymás bagettként. Érdekes, a vendégek is inkább azt ették, mint a friss kenyeret, pedig nem nekik készült elsősorban, csak többet akartam pazarolni ésszel, mint a maradékból!:)
Tehát, a francia bagett hamisan:
Az iskolai kifliket ketté vágom, megkenem vajjal, megszórom zöldfűszerrel (ez esetben petrezselyemzöld), sóval, pici fokhagymával és kevés sajttal. Sütőbe tolom, míg megolvad a sajt (ne sokáig, hogy puha maradjon, és ne túl ropogós). Mindenféle levessel és egyebekkel vagy nélkülük is elkel:)
9 megjegyzés:
Igen, én is hasonló varázslatokat követtem el a "koldus kiflivel", mert így nevezték a gyerekek nálunk az iskolai kiflit. :) Meg készítettem belőle felfújtat, bebundáztam, megtöltöttem mozaikkosra a belsejét és így tovább. :)
:) jó az, jól néz ki... én is szívesen megkóstoltam volna.
Evodia! Nagyon jo otlet volt ez a kiflis dolog.Nalunk eddig a kiflik a kutya vacsorajaban landoltak... Ma este ki is probaltam es nagy oromomre izlett a csaladnak :) Szerintem, egy csesze tea
tarsasagaban, neha kituno vacsora!
Koszi az otletet megegyszer!
Szep es aldott hetveget neked, nektek.
Evodia! Nagyon jo otlet volt ez a kiflis dolog.Nalunk eddig a kiflik a kutya vacsorajaban landoltak... Ma este ki is probaltam es nagy oromomre izlett a csaladnak :) Szerintem, egy csesze tea
tarsasagaban, neha kituno vacsora!
Koszi az otletet megegyszer!
Szep es aldott hetveget neked, nektek.
köszi Edit!
a kutyánk kap egy-egy sarkot nálunk is, nem tagadom:)
Klári, ha jössz megkóstolod!:)
Hm, ez nagyon finom:) kipróbáltam!
Én is kiprobáltam, isteni finom izlett az egész családnak!!!
:)
Megjegyzés küldése