sütöttem meg. Úgy kezdődött az egész, hogy a csirkemellet nem akartam betenni a többi hússal a levesbe, mert ezt nem szeretjük főve. Aztán a fasírt felét sem akartam megsütni, illetve abba kellett hagyjam a sütést, mert közbejött valaki:). Fogtam az őzgerincformát, megolajozott alufóliát tettem bele és mivel nem volt császárszalonna itthon, szalámikarikát tettem az aljára. A csirkemellet kiklopfoltam, fűszereztem, tojásba és reszelt sajtba mártottam, kibéleltem vele a formát, a maradék fasírtmasszát hengeralakban belehelyeztem, a tetejére még került tojásos-sajtos csirkemellszelet és szalámi. Közepes tűzön sütöttem a sütőben 40 percig. Hidegen is finom és mutatós hidegtálként. Ennél már csak azt szeretem jobban, amikor a vagdalt hús (fasírt) helyett párolt petrezselymes tojásos gombát teszek a közepébe a csirkeroládnak. Természetesen lehet variálni ezt a receptet is, ahogyan jól esik és aszerint, ahogyan a szükség kéri:D.
Szeretettel tettem fel a receptet, annak aki kérte:). Ez nem nehéz... és sikerül biztosan.
6 megjegyzés:
Hú, de gusztán néz ki, meg is éheztem most ... :D
nagyon ötletes és jól is néz ki és finom is,ügyes vagy.
Nagyon jó ez az ötlet!
Gratulálok ez új töltött fasírt recepthez! Igazán ötletes és kreatív!
Mindig olyan ügyes, ötletes vagy!!!:)
nagyon jól néz ki, ezt én is kipróbálom.
Megjegyzés küldése