hát,amit írtak.a recept maradt, csak letakartam konyharuhával, míg kelt (így nem száradt ki a teteje, s nem lett kemény sütés után), illetve sütés előtt megkentem tojásos vízzel, ahogy mondták. úgy örültem, örültek a sikernek, hogy már megint kell süssem...:D
8 megjegyzés:
Most mar vilagos mi nem tetszett!
Végül mi volt a baj az előzővel?Hátha mi is okulunk belőle?
Amúgy tényleg nagyon szép lett!
hát,amit írtak.a recept maradt, csak letakartam konyharuhával, míg kelt (így nem száradt ki a teteje, s nem lett kemény sütés után), illetve sütés előtt megkentem tojásos vízzel, ahogy mondták. úgy örültem, örültek a sikernek, hogy már megint kell süssem...:D
Hát az előző is jó volt szeintem, és biztos finom is.Ez utóbi jobban csillog viszont, ez tény!Nagyon szépek!
az az igazság, hogy másodjára jobban megkelt a tészta a ruha alatt...
de nem tagadom, hogy a mai világban rám is hatással van a külcsín:)
Jaj de ennivaló! Gluténmentes verzióban pls... :( Még mindig kínlódok, az igazi recept várat magára.
Jaj, de szepek, nem csoda, hogy kernek meg belole!
Nagyon szépek! én a lekváros kifliket szoktam cukros vízzel megkenni, miután kiveszem a sütőből. zsömlét még nem sütöttem, de ki fogom próbálni. :)
Megjegyzés küldése