Főzni és enni adni szeretetet jelent. Ha ezt Jézus nevében tesszük, egyik legszebb szolgálatunk lehet Isten, családunk és az emberek örömére.
2013. december 5., csütörtök
Rakott krumpli helyett sajtos krumpli
sokszor készítettem már ezt a gyors és finom változatot. A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, kockázom, házi ételízesítővel, majoránnával, borssal összeforgatom. Ha van kolbász, virsli stb. azt egy kis forró olajon megfuttatom és a krumplihoz keverem. Besamelmártást készítek, sajtot reszelek bele és nyakon öntöm a krumplit, majd sajtot reszelek a tetejére. Be a sütőbe, pár perc s kész is van!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Ez igen! Már megint egy megoldás a finom, gyors, egyszerű ételre! Vitamindús saláta javaslatom hozzá: Reszelt nyers cékla. Bele só, cukor(méz), őrölt kömény, oliva olaj, fokhagyma, bors. A sárgarépás köret nagyon finom! Állandósítva lett nálam. Ezt is köszönjük!
Megjegyzés küldése