Hétfő
Ebéd: Grízgaluska leves (a vasárnapi húsleves másik
felét használom), rakott krumpli
Vacsora: görögsaláta zsíros pirított kenyérrel
Kedd
Ebéd: Friss tavaszi zöldségleves, rakott krumpli
Vacsora: friss
saláta szendviccsel
Szerda
Ebéd: Friss tavaszi zöldségleves, csirkepaprikás
puliszkával
Vacsora: rántott cukkini joghurt mártással
Csütörtök
Ebéd: meggyleves,
csirkepaprikás puliszkával
Vacsora: francia
lepény uborkasalátával
Péntek
Ebéd: meggyleves, nokedli sonkás-gombamártással
Vacsora: miccs házi zsömlével mustárral
Szombat:
Ebéd: tojásos salátaleves, nokedli sonkás-gombamártással
Vacsora: lángos
Vasárnap
Ebéd: Csorba, rántott halfilé natúr krumplival,
fokhagymás mártással, paradicsomsaláta, gyümölcsös joghurt torta, házi üdítő
(akácvirágos)
Vacsora: maradék ebédről
bónusz:
ezt a csinos befőttesüveget házi szagelszívónak készítettük a fiatal asszonyok körén. hűtőszekrényben, cipős szekrényben jól fog. leírás itt.a másnapos fánkot kis rebarbara szósszal, fagyival feldobjuk, hogy el ne dobjuk.
ez pedig a piros-fehér-zöld kedvenc "fastfood"-om. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése