Főzni és enni adni szeretetet jelent. Ha ezt Jézus nevében tesszük, egyik legszebb szolgálatunk lehet Isten, családunk és az emberek örömére.
2010. március 9., kedd
Húsgombóc leves
Találtam répát, petrezselyemgyökeret, karalábét és káposztát a kamrában:) Ha még lett volna más zöldség, lehet azt is felhasználtam volna. De csak lehet..:). Mindegyiket lereszeltem és forró vízben főni tettem. Fűszereztem, mint a zöldségleveset, majd az ízesített és gombócra formázott vagdalt húst beledobtam a levesbe (húsgombóc: só, bors, paprika, 1 tojás, kicsi áztatott kifli, zöldfűszerek). Hamar megfőtt. Petrezselyemzöldet és tejfölt csak az tett e tetejére, akinek úgy dukál. Egyik kedvenc levesünk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
ezt a levest nagyon szeretem:)
ennél a levesnél az az érdekes, hogy nagyon hamar elfogy nálunk is. a képen is a maradék van lefényképezve, mire észbekaptam, hogy egy fotót megérne, hát már csak egy gombóc meg egy kis leves maradt a fazék alján.:)
a nemes falatok nem szeretik, ha fényképezik:P
meg nekunk is a kedvenc:)
Megjegyzés küldése