Ez is csak úgy készült, házi tartalékokból. Nem volt piskóta ezért felhasználtam egy megmaradt zacskó piskótatallér félét ( amolyan hazai kiadásban:)- ez jóval nehezebb állagú, de kávéval meglocsolva, jobb, mit a babapiskóta, én mondom. Rádaraboltam 5 narancsot, amit meglocsoltam kicsi rumeszenciával, és a tetejére jött a házi tejszínhab (igazi tehéntejből az igazi!). NO meg volt ez a gyöngycukorka is nekem, sosem tudtam mire szórjam, mert nem is tudom, olyan túl giccsesnek tűnt- ezt a fiam mondta. Most jól állt a tiramisunak.
Néha egy elegáns kiegészítő feldobja a már sokszor használt szerkót, ezt már tudom én is:)
4 megjegyzés:
Ez is nagyon guszta!!
NAGYON SZERETEM,NAGYON UGYES VAGY!!!
Nahát! kávéshoz narancs? ez érdekes! saját ötlet? én nem mertem volna kipróbálni... Mindenesetre guszta!:)
tökéletes páros ilyenképpen:)
ennél már csak az finomabb, ha kipróbálja az ember:):)
Megjegyzés küldése