2010. március 10., szerda

Krémes Édesnek:)


A lapokat én szeretem készíteni, de próbáltam már fagyasztott leveles tésztából is, és az is nagyon finom a krémeshez.
az én krémesem:
-1 l tej
-4 db tojás
2 vanilia puding
-25 dkg cukor
-2 db bourbon vaníliás cukor, vagy 1 vaníliarúd kikapart belseje
-2 kanál liszt

A 4 tojássárgáját kikavarom a cukorral, vanilia cukorral, liszttel, pudingporral és negyed liter tejjel. A többi tejet főni teszem, és ha forrni kezd, hozzákavarom az előzőleg elkészített tojásos krémet. Sűrűre főzöm és még melegen hozzákeverem a tojások keményre vert habját.

Édes!:) Biztos, nem rontod el! Különösen ha kész lapokat vásárolsz hozzá...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

köszi:)
Édes

iri írta...

Hol lehet vaniliarudat talalni?Oh mar erzem a szagot!