Ha meguntuk a pizzát:)))) itt egy kiadós, finom, újabb variáns vacsorára...
hozzávalók / 4 adag
- ½ kg burgonya
- 4-5 ek liszt
- 1 tojás
- sajt, tejföl
- olaj
- A krumplit nyersen meghámozzuk, és egy mély tálba lereszeljük.
- Hozzákeverünk egy tojást és annyi lisztet, hogy még könnyen keverhető maradjon.
- Sózzuk, borsozzuk, kevés hagymát (fokhagymát) vághatunk bele.
- A masszából kanállal ellapogatva, előmelegített olajon, serpenyőben kisütjük az óriás- tócsnikat.
- Jól kikevert tejföllel (pici fokhagymát, sót,borsot is tettem bele) meglocsolva, reszelt sajt szórattal, és friss salátával (akár felcsavarva, vagy szeltelve) tálaljuk.
Cserés Attila és Hajni kívántatta meg velem, a pontos receptet pedig innen (szinte) másoltam.